Αυτό είναι το νέο σούπερ σέξι εσώρουχο !!!


Αν τα C-Strings σας μοιάζουν ξεπερασμένα και θέλετε κάτι ακόμα πιο μικρό το Shibue είναι το πιο «ανύπαρκτο» εσώρουχο που μπορείτε να φορέσετε.

Στην αναζήτηση του επόμενου πιο μικρού και πιο σέξι εσωρούχου, η εταιρία Shibue έρχεται να δώσει την οριστική (και μάλλον τελειωτική) απάντηση. Το δημιούργημά της καλύπτει τα απολύτως απαραίτητα, με το ελάχιστο κομμάτι υφάσματος για την κάθε περίπτωση, αφήνοντας πολλά μέρη του σώματος ακάλυπτα.

Στόχος του είναι να εξαφανίσει από το γυναικείο σώμα τα ενοχλητικά τιραντάκια του C-String αφήνοντας τα πλευρά των γλουτών ελεύθερα ώστε να φορεθεί το πιο ακραίο φόρεμα που να αποκαλύπτει τα πάντα (ή σχεδόν τα πάντα).

Το μικρό αυτό κομμάτι υφάσματος στέκεται στην θέση του χάρη σε ένα αυτοκόλλητο gel που συνοδεύει το εσώρουχο και το οποίο πλένεται και αυτό μαζί του και επαναχρησιμοποιείται.

Για τους... μυημένους, το Shibue (ή αντίστοιχες απόπειρες από άλλους κατασκευαστές) είναι το όχι και τόσο κρυφό μυστικό των σταρς του Χόλιγουντ και της μουσικής βιομηχανίας όταν περπατούν πάνω από τα κόκκινα χαλιά ή βρίσκονται σε κάποια ειδική εκδήλωση όπου πρέπει να φορούν τα πιο διάφανα ρούχα.





Και πάντως είναι αυτά που κρύβονται πίσω από τα μεγάλα ερωτήματα αυτού του κόσμου για το αν η εκάστοτε σταρ φορούσε ή όχι εσώρουχα όταν το φόρεμά της φανέρωνε περισσότερα απ' όσα μπορούσε να αντέξει η φαντασία και οι... προσλαμβάνουσες παραστάσεις του θεατή.

Όπως και να έχει τα Shibue, μέσα και από το δικό τους site, μπορούν να γίνουν κτήμα και της σταρ της διπλανής πολυκατοικίας. Μπορεί να μην είναι το πιο άνετο πράγμα για να περάσει κανείς το βράδυ του στον καναπέ, όμως σε κάθε περίπτωση εξάπτει την φαντασία όλων, τον καθένα για τους δικούς του -προφανείς ή αφανείς- λόγους.

Και σίγουρα ήδη έχετε κάνει την σκέψη για το πρώτο γκουγκλάρισμα για να ρίξετε μια ματιά από την ιντερνετική κλειδαρότρυπα ή να κάνετε τις πρώτες παραγγελίες (μην κουράζεστε, δείτε εδώ...).

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου